Persian Caviar

Kaviaar en Delicatessen

Over Persian Caviar

Persian Caviar is opgericht door Hossein Akef. Als kleine jongen, geboren in Teheran, is het zijn droom geweest ooit met kaviaar te werken. Met dit als doel voor ogen studeerde hij af in International Business.

In het jaar 2004 begon Hossein met het verwezenlijken van zijn droom en was de oprichting van het familiebedrijf Persian Caviar een feit. Inmiddels mag Hossein Akef zichzelf tot een van de weinige wereldwijde kaviaar kenners rekenen.

Onze kaviaar gaat de hele wereld over, maar bovenal in de richting van Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Zweden.

Caviar by Akef staat voor kwaliteit en wordt geroemd om de versheid, smakelijkheid, geur en textuur van de kaviaar. Daarom zijn onze producten bekend in zowel binnen- als buitenland bij (zee)vishandels, hotels, restaurateurs, cateraars en traiteurs.

Onze werkwijze

Wij willen u inwijden in de geheimen van hét ‘Voedsel der goden’.

De natuurlijke behandeling in combinatie met onze passionele werkwijze maakt deze ervaring zeker bereikbaar. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het product tot in de puntjes verzorgd wordt, zowel van binnen als van buiten.

Persian Caviar is erkend door de EG-wetgeving en CITES gecertificeerd. Tevens handelt Persian Caviar volgens de HACCP-normeringen.

Caviar by Akef staat bekend om zijn textuur, geur, smaak en structuur. Dit unieke verkoopargument is de belangrijkste reden dat onze producten in binnen- en buitenland worden verkocht in (Michelinster) restaurants, cateraars, hotels, retailers en groothandels.

Om niet te vergeten

De steur wordt zeldzamer en hierdoor word de echte kaviaar nog duurder. De steur staat inmiddels op de lijst van bedreigde diersoorten. Vervuiling, smokkelaars en illegale vangsten zijn hiervan de belangrijkste oorzaak. CITES is een internationale conventie die de handel in bedreigde dier- en plantensoorten controleert.

CITES heeft regels opgesteld en afspraken gemaakt met de betrokken landen omtrent vangst en controle. De legale import en export van kaviaar is gereguleerd via CITES. Vanzelfsprekend voert Persian Caviar dit CITES keurmerk.

Tot slot….

Namens Persian Caviar hoop ik dat we u meer inzicht hebben verschaft in de wereld van de kaviaar en dat onze delicatessen u aaspreken!

Service en kwaliteit zijn onze belangrijkste speerpunten. Persian Caviar is dé exclusieve importeur van kaviaar in Europa en tevens E.G. en CITES-erkend. Persian Caviar handelt dan ook volgens de wettelijke HACCP-normen.

Onze delicatessen importeren wij rechtstreeks uit het land van herkomst waardoor Persian Caviar de hoogwaardige kwaliteit en versheid kan garanderen. Onze producten bezorgen wij op een vertrouwelijke manier, zodat we zeker weten dat zij u op de juiste wijze bereiken. Zodat u de kwaliteit krijgt, die u van ons mag verwachten…

Vanzelfsprekend nodig ik u van harte uit om Persian Caviar aan het Gevers Deynootweg 57e te Scheveningen persoonlijk te bezoeken! Shopt u liever online, neem dan kijkje in onze webshop. Wij streven ernaar u van zoveel mogelijk informatie te voorzien, hiernaar hebben wij ook de website ingericht.  Mocht u toch nog vragen hebben neem dan contact met ons op, veel shop plezier!