Contact Persian Caviar Horeca

hulp nodig?

Contact Persian Caviar Horeca

Neem contact op met Persian Caviar voor al uw zakelijke behoeften op het gebied van kwaliteit en verfijning. Als toonaangevende leverancier van luxe kaviaar voor de horeca, begrijpen we de unieke eisen van chefs, restaurants, hotels en cateraars. Onze expertise in het leveren van topkwaliteit kaviaar maakt ons de eerste keuze voor vele professionals in de branche.

Heeft u specifieke vragen over onze selecties, de herkomst van onze kaviaar, of advies over de beste manieren om het te presenteren in uw etablissement? Of bent u geïnteresseerd in de rijke tradities die deze delicatesse begeleiden? Ons gespecialiseerde B2B-team staat klaar om u te ondersteunen. Wij zien elke zakelijke interactie als een kans om de wondere wereld van kaviaar te delen en uw culinaire aanbod te verrijken.

Kaviaar is niet alleen een kwestie van smaak; het draait ook om presentatie, traditie en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor uw gasten. Wilt u onze producten in bulk ervaren? Wij nodigen u uit voor een persoonlijke demonstratie. Maak vooraf een afspraak om te zorgen voor een op maat gemaakte ervaring die voldoet aan uw zakelijke behoeften.

Bij Persian Caviar waarderen we de vertrouwensrelaties die we opbouwen met onze zakelijke partners. Onze toewijding aan transparantie en klantenservice van wereldklasse is een weerspiegeling van onze belofte om uw verwachtingen te overtreffen.

TIP:

Voor directe communicatie en snelle antwoorden, neem contact op via de WhatsApp button rechts onderin. We waarderen de drukke schema’s van professionals in de horeca en streven naar efficiënte en tijdige communicatie.

Contact Persian Caviar Horeca – Samenwerkingen:

Bij Persian Caviar geloven we in de kracht van samenwerkingen. Of u nu een influencer bent met een passie voor luxe delicatessen of een distributeur in het buitenland die op zoek is naar het beste in kaviaar, wij staan open voor diverse partnerschappen die onze visie en waarden delen.

adres

Gev. Deynootweg 57E
2586 BG Den Haag
Nederland

openingstijden

Maandag t/m vrijdag

09.00 – 18.00

Zaterdag 10.00 – 17.00

Zondag gesloten